Værdifulde tip til at male taget på dit hus

 

Folk, der ikke er klar over betydningen og fordelen ved at male et tag, vil finde dette job ret mærkeligt. Tagbelægning er designet til at reflektere solens stråler. Et tag med lys farve kan spare energiomkostninger på op til 50 procent. Et køligere tag ville betyde lavere generel boligtemperatur. Tage, der er lavet af mørke materialer, har en tendens til at varme op om dagen og afkøles om natten. Reflekterende tagmaling vil reflektere solens stråler og holde taget køligere, hvilket forlænger selve tagets levetid. Tage kan males og vil få fordele ved reflekterende tagbelægninger. Sådan maler du taget på dit hus.

Bland blegemiddel og flydende vaskemiddel

Til en gallon vand, bland to ounce flydende vaskemiddel og 16 ounce blegemiddel for at komme med en vaskeopløsning. Brug ikke sæber, der har olie. Taget skal kraftvaskes, så snavs og snavs, der kan forstyrre maleprocessen, fjernes. Det er vigtigt at påføre tagmaling på et tørt og rent tag for at opnå det bedste resultat. I tilfælde, hvor der forventes regn eller høje dugpunkter, skal tagbelægninger påføres i en tid, hvor faren for vandskade er reduceret.

Bland den reflekterende belægning

Du skal blande malingen igennem i cirka fem minutter. Når du blander materialet, skal du følge producentens anvisninger.

Hæld belægningen i en malerbakke

Når malingsbelægningen er klar i forsøget, kan du bruge en nap roller til at påføre den. Begynd ved tagkanten og fortsæt til højderyggen. Mal hver gang i en lignende retning, mens du overlapper kanterne med et par tommer. Du skal først male de skraverede dele for at håndtere køligere tørringsforhold.

Opdel dit tag i fire sektioner

Du bør male en ad gangen. Når du opdeler malerarbejdet i sektioner, vil du være sikret, at tagbelægningen har nok tørretid, før den kommer i kontakt med vand.

Påfør malingen

Påføringen skal udføres jævnt for at skjule tagmaterialerne nedenunder. Brug al maling indeholdt i malingen prøv og vask rullen og prøv mellem malingsessionerne.